Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Burrito jajeczne z awokado i boczkiem

Burrito jajeczne z awokado i boczkiem

Dalej

1 Wbij jajka do miski i ubij je. Do jajek dodać starty ser, drobno posiekaną szczypiorek, sól, pieprz i łyżeczkę granulatu Isot chilli. Wszystko wymieszaj i odstaw na chwilę.
2 Plastry boczku położyć na rozgrzanej patelni i upiec na chrupko. Gdy bekon będzie gotowy, wylej mieszankę jajeczną na patelnię z tłuszczem bekonowym. Wymieszać, przykryć pokrywką i smażyć na wolnym ogniu przez około 3-5 minut.
3 Gotowy placek jajeczny układamy na tortilli pszennej. Na placku jajecznym możesz ułożyć garść sałaty, pokrojone awokado, skropić sokiem z limonki i położyć smażony boczek. Zwiń i podpiecz spód na gorącej patelni.
  • Używane chili
  • ½ łyżeczki granulek chili Isot
  • Składniki
  • 1 tortilla pszenna
  • 2 jajka
  • 30 g startego sera
  • 1 dymka
  • sól, pieprz
  • ½ awokado
  • 4 plastry boczku
  • sok limonkowy
  • garść sałaty
  • Ilość porcji 1
  • Czas przygotowania 15 min
  • Czas gotowania 10 min

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu