Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Chorizo pasta z Habanero

Chorizo pasta z Habanero

Dalej

1 Robotem kuchennym pokrój chorizo, dodaj zmiękczone masło, ricottę i proszek Habanero, a następnie wymieszaj na gładką pastę.
2 Rozłożyć na kromkach chleba i udekorować kawałkiem świeżych fig.
  • Używane papryczki chili
  • 1/3 łyżeczki proszku Habanero
  • Składniki
  • 250 g ricotty
  • 100 g chorizo
  • 50 g miękkiego masła
  • 3 szt. świeżych fig
  • pieczywo
  • Ilość porcji 4
  • Czas przygotowania 0 min
  • Czas gotowania 30 min

Koupíte u nás

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu