Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Grillowane jabłka z lodami

Grillowane jabłka z lodami

Przygotowanie

1 Umyte jabłka pokroić w cienkie plasterki i włożyć do miski. Dodaj sok z połowy cytryny, cukier trzcinowy i cynamon. Wszystko wymieszaj, aby jabłka były równomiernie pokryte cukrem i cynamonem. Przygotuj folię i połóż na niej jabłka, posyp je posiekanymi orzechami laskowymi i dodaj kilka plasterków jalapeño. Z folii zrób miskę i przykryj ją kolejnym kawałkiem folii. Tak przygotowane opakowania układamy na grillu. Grilluj w niższej temperaturze lub na krawędzi grilla przez około 30 minut. Gotowe opakowania rozpakuj, podawaj na talerzu i dodaj lody waniliowe.

Składniki

  • Używane chili
  • marynowane Green Jalapeňo
  • Składniki
  • 3 jabłka
  • sok z połowy limonki
  • 3 łyżki cukru trzcinowego
  • łyżka cynamonu
  • 50 g orzechów laskowych
  • lody waniliowe

Parametry

  • Ilość porcji 3
  • Czas przygotowania 20 min
  • Czas gotowania 30 min

Koupíte u nás

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu