
Dalej
1 W misce wymieszać oliwę z przyprawą argentyńską chili i dokładnie posypać nią plastry mięsa. Tak przygotowane mięso odstawiamy.
2 Gdy mięso jest odstawione, rozgrzej węgiel drzewny na grillu i przygotuj warzywa. Wszystkie warzywa pokroić na większe kawałki i skropić w misce oliwą, solą i pieprzem. Pomidory pozostawiamy w całości na gałązce
3 Gdy grill będzie wystarczająco gorący, umieść mięso na grillu. Grilluj z obu stron, dokładnie tak, jak lubisz. Dodaj warzywa przed końcem grillowania. Robi się je szybciej niż mięso.
4 Po wszystkim podawaj z ulubionym sosem lub świeżym pieczywem.
Ingredience
- Używane chili
- 2 łyżki chilli koření Argentina
- Składniki
- 0,5 kg plastry karkówki
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- pieczarki
- cukinia
- czerwona papryka
- żółta papryka
- pomidory koktajlowe
- gotowana cała kukurydza
- Oliwa z oliwek