Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Grillowane mięso

Grillowane mięso

Dalej

1 W misce wymieszać oliwę z przyprawą argentyńską chili i dokładnie posypać nią plastry mięsa. Tak przygotowane mięso odstawiamy.
2 Gdy mięso jest odstawione, rozgrzej węgiel drzewny na grillu i przygotuj warzywa. Wszystkie warzywa pokroić na większe kawałki i skropić w misce oliwą, solą i pieprzem. Pomidory pozostawiamy w całości na gałązce
3 Gdy grill będzie wystarczająco gorący, umieść mięso na grillu. Grilluj z obu stron, dokładnie tak, jak lubisz. Dodaj warzywa przed końcem grillowania. Robi się je szybciej niż mięso.
4 Po wszystkim podawaj z ulubionym sosem lub świeżym pieczywem.

Ingredience

  • Używane chili
  • 2 łyżki chilli koření Argentina
  • Składniki
  • 0,5 kg plastry karkówki
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • pieczarki
  • cukinia
  • czerwona papryka
  • żółta papryka
  • pomidory koktajlowe
  • gotowana cała kukurydza
  • Oliwa z oliwek

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu