Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Pikantne paluszki serowe

Pikantne paluszki serowe

Przygotowanie

1 Rozwiń zwinięte ciasto francuskie i ułóż na nim plastry szynki Schwarzwaldu. Całość posyp serem i ułóż drugie ciasto francuskie. Pokrój ciasto wzdłuż na paski o szerokości około 3 cm i zwiń je w spiralę. Posmaruj paluszki roztrzepanym jajkiem i posyp drobno posiekanymi orzeszkami chilli Carolina Reaper. Blachę z paluszkami wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 20 minut w temperaturze 200°C. Po upieczeniu ostudzić i podawać z ulubionym dipem.

Składniki

  • Używane chilli
  • 50 g posiekane orzeszki ziemne chilli na ostro z Carolina Reaper
  • Składniki
  • 2 szt rozwałkowanego ciasta francuskiego
  • 50 g tarta mozzarella
  • 50 g cheddaru
  • 80 g szynki Schwarzwaldu
  • 1 jajeczko do posmarowania

Parametry

  • Ilość porcji 10
  • Czas przygotowania 20 min
  • Czas gotowania 20 min

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu