Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Ślimaczki pizze

Ślimaczki pizze

Dalej

1 Wyjmij ciasto do pizzy z opakowania i ułóż je na papierze do pieczenia i posmaruj warstwą przecieru Red Cayenne chili i odrobiną ketchupu. Pizzę posyp mieszanką przypraw, ułóż plastry szynki i posyp tartym serem. Na wierzchu połóż świeżą bazylię.
2 Ciasto z nadzieniem zrolować na dłuższym boku ciasta i pokroić w grube plastry ok 2-3 cm.
3 Te pokrojone plastry układamy na papierze do pieczenia i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 220°C około 10 minut, lub aż ciasto będzie pięknie złociste.
4 Po upieczeniu ostudź je i wtedy możesz podawać
  • Używane chili
  • przecier Red Cayenne do smarowania
  • Składniki
  • 2 schłodzone i zwinięte ciasta francuskie
  • Keczup
  • 200 g startego sera
  • 200 g plasterków szynki
  • mieszanka przypraw do pizzy
  • świeża bazylia
  • Ilość porcji 30
  • Czas przygotowania 10 min
  • Czas gotowania 10 min

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu