Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Sos Birds Eye Chilli w syczuańskim styl

Sos Birds Eye Chilli w syczuańskim styl
  • Używane papryczki
  • 15 sztuk Bird Eye w całości
  • Składniki
  • 1 łyżeczka pokrojonego imbiru
  • 1 łyżeczka pokrojonego czosnku
  • 1 łyżka cukru
  • 5 łyżek octu winnego
  • 1 łyżeczka soli
  • do smażenia olej sezamowy
  • Ilość porcji 4
  • Czas przygotowania 2 min
  • Czas gotowania 30 min

Dalej

1 Zacznij od podgrzania na patelni 2 łyżek oleju sezamowego. Gdy olej się rozgrzeje, dodaj imbir, czosnek i pokrojoną na pół paprykę.
2 Smażyć, aż papryki wchłoną cały olej. Po zakończeniu dodaj ocet, cukier i sól. Zmniejsz temperaturę do niskiego poziomu i smaż przez 5 minut.
3 Pozwól miksturze ostygnąć a następnie wymieszaj do konsystencji gruboziarnistej pasty.

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu