Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Spaghetti z salami Ventricina

Spaghetti z salami Ventricina

Dalej

1 Na rozgrzanej patelni bez oleju obsmażyć włoskie salami ventricina i pokrojone na plasterki pomidory (przekrojoną stroną usmażyć na patelni).
2 Zmiejszyć ogień, dodać szalotkę, czosnek, oliwki i całą paprykę Bhut Jolokia (suszoną paprykę namoczyć w gorącej wodzie przez około 20 minut).
3 Ostrożnie i lekko rozgnieć paprykę przed dodaniem. Wszystko wymieszać z ugotowanym spaghetti i posypać na talerzu parmezanem.
  • Używane chili
  • 1 szt Naga Bhut Jolokia w całości
  • Składniki
  • 200 g spaghetti
  • 100 g salami ventricina
  • 30 g pomidorków koktajlowych
  • 20 g oliwek
  • 5 g czosnku
  • 30 g szalotki
  • ser parmezan
  • Ilość porcji 4
  • Czas przygotowania 30 min
  • Czas gotowania 0 min

SZYBKA WYSYŁKA

Odsyłamy do 48 godz.

100 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 330 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu