Potrzebujesz porady?      tel  +48 729 086 289      posta  eshop@thechillidoctor.pl

Tatar wołowy

Tatar wołowy

Dalej

1 Pół godziny przed rozpoczęciem gotowania wyjmij wołowinę z lodówki. Pokrój w cienkie plastry, następnie w cienkie paski, a na koniec w drobną kostkę. Polędwica jest tak delikatna, że wystarczy pokroić mięso, nie trzeba go mielić.
2 Dodać drobno posiekaną szalotkę, kapary i szczypiorek. Następnie dodaj musztardę Dijon, przecier chili Chipotle, oliwę z oliwek oraz odrobinę soli i pieprzu.
3 Dokładnie wymieszaj, odstaw na 5 minut, a następnie dopraw według własnych potrzeb i upodobań.
4 Podawaj z żółtkiem jaja oraz smażoną na oleju grzanką z czosnkiem.

Ingredience

  • Używane chili
  • 2 łyżeczki przecieru Chipotle
  • Składniki
  • 300 g polędwicy wołowej
  • 1 większa szalotka
  • 1 łyżka kaparów
  • 1 łyżka musztardy Dijon
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
  • 2 żółtka
  • grzanka smażona na oleju i czosnek do jej potarcia

SZYBKA DOSTAWA

Wysyłamy w ciągu 24 godzin

200 000 +

Zadowolonych  klientów

TRANSPORT  GRATIS

U zamówień powyżej 200 zł

BONUSOWY PROGRAM

Prezenty do zakupu